Kunst huren of kopen

Alle kunstwerken van Artzaanstad zijn te koop of te huur. U kunt na inschrijving direct een kunstwerk naar keuze mee naar huis nemen. Vergeet niet bij uw eerste bezoek aan Artzaanstad uw legitimatiebewijs mee te nemen.

Kunst huren kan bij Artzaanstad al vanaf € 6,- per maand. De helft van uw maandbedrag spaart u. Met dit spaartegoed kunt u kunstwerken aanschaffen, artikelen uit de Kunstcadeauwinkel kopen of diensten afnemen van Artzaanstad . Een overzicht van de huurtarieven vindt u hier.

Kunstcollectie

De collectie van Artzaanstad is veelzijdig en breed. Omruilen kan altijd en er is geen maximale huurtermijn. Als een kunstwerk u bevalt, kunt u het zolang huren als u wilt. Bevalt een werk u zo goed en wilt u het aanschaffen? Dit kan op elk moment. Bekijk hier online onze gehele collectie of kom langs en laat u adviseren door onze medewerkers.

Kunst kopen

Alle kunstwerken zijn te koop. U kunt de werken ook aanschaffen met uw spaartegoed of via een renteloze afbetaling. Wilt u meer informatie over het kopen van kunst? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via mail info@artzaanstad.nl of telefoon 075-6141210.

In Artzaanstad op de Grote Hulzen 11 in Zaandam kunt u op uw gemak kijken naar ons ruime aanbod en helpen wij u graag verder!