Kunst huren of kopen

Alle kunstwerken van Artzaanstad zijn te koop of te huur. Je kunt na inschrijving direct een kunstwerk naar keuze mee naar huis nemen. Vergeet niet bij je eerste bezoek aan Artzaanstad een geldig legitimatiebewijs mee te nemen.

Kunst huren kan bij Artzaanstad al vanaf € 3,- per maand. Met de abonnementsvorm “Huren met sparen” betaal je maandelijks 2% van het verkooptarief, waarvan je de helft van het maandbedrag spaart. Met dit spaartegoed kun je kunstwerken aanschaffen, artikelen uit de Kunstcadeauwinkel kopen of diensten afnemen van Artzaanstad . Een overzicht van de huurtarieven vind je hier.

Kunstcollectie

De collectie van Artzaanstad is veelzijdig en breed. Omruilen kan altijd en er is geen maximale huurtermijn. Als een kunstwerk bevalt, kun je het zo lang of zo kort huren als je wilt. Bevalt een werk zo goed en wil je het aanschaffen? Dit kan op elk moment. Bekijk hier online onze gehele collectie of kom langs en laat je adviseren door een van onze medewerkers.

Kunst kopen

Alle kunstwerken zijn te koop. Je kunt de werken ook aanschaffen met je spaartegoed of via een renteloze afbetaling. Als je een werk huurt wat een expositieprijs heeft, dan kan je die binnen twee maanden nog aankopen voor de expositieprijs .

Wil je meer informatie over het kopen van kunst? Neem dan contact op met een van onze medewerkers via mail info@artzaanstad.nl of telefoon 075-6 14 12 10.

Bij Artzaanstad op de Grote Hulzen 11 in Zaandam kun je op je gemak kijken naar ons ruime aanbod en helpen wij je graag verder!