Artzaanstad: hier vindt iedereen kunst naar wens

Artzaanstad: al decennia lang een begrip op het gebied van hedendaagse beeldende kunst in heel Nederland. Artzaanstad BV is niet alleen een kunstverhuur, maar ook een actieve galerie voor hedendaagse kunstenaars. Naast beeldende kunst vind je een uitgebreide collectie designartikelen in onze kunstcadeauwinkel en in de webshop.

Kunst kiezen is naar je hart luisteren
Kunst kiezen? Dan hoef je echt geen verstand van kunst te hebben. Om kunst te kiezen, hoef je alleen maar naar je hart te luisteren. Dan maak je altijd de juiste keuze. De gigantische collectie kunst en design van Artzaanstad bevat veel leuke, mooie en originele werken. Door het juiste kleurgebruik en een prachtig werk aan de wand straalt je kamer of kantoor warmte en allure uit. Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Kom dan gerust bij ons langs op het Hembrugterrein in Zaandam. Onze medewerkers verwelkomen je persoonlijk en bieden hulp en advies.

Onze medewerkers
Marc Aijtink – directeur, accountmanager bedrijven
Lennart Helsloot – manager financiën & verhuur particulieren
Natasja Rikken – coördinator designshop, exposities, verhuur en verkoop particulieren
Sara van der Linde – verhuur en verkoop particulieren, ondersteuning pr en communicatie
Angelique Silva – verhuur en verkoop particulieren
Danny Smit – verhuur bedrijven
René van Bossum – lijstenmaker, fotografie
Loek de Leeuw – vrijwilliger ondersteuning online verkopen

Stichting Artzaanstad

De Stichting Artzaanstad heeft ten doel het bevorderen van de eigentijdse kunst, dit in de ruimste zin van het woord zonder daarbij winst te beogen en het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

Artzaanstad Event
Het Artzaanstad Event is een initiatief van Stichting Artzaanstad en Artzaanstad BV en profileert zich als onderscheidende kunstbeurs in de regio. Dit jaarlijks terugkerende evenement is er voor de kunstenaars en kunstliefhebbers, zonder tussenkomst van galeries. Hierdoor ontstaat een laagdrempelige kunstbeurs met kunst voor iedereen. Al het werk dat getoond wordt gedurende de beurs is niet alleen te koop, maar ook te huur. Het Artzaanstad Event is een waardevolle toevoeging op de culturele agenda van Zaanstad. Door het aantrekken van mediapartners zet de Stichting Artzaanstad in op meer bekendheid buiten de Zaanstreek. Samen met ondernemers, gemeente en media wil Artzaanstad het belang van de streek in de metropoolregio benadrukken.


Team Artzaanstad: v.l.n.r. Angelique, Tamara, Loek, Natasja, Lennart, Danny, Fleur, Sara en René
(foto: Ruben Timman)

Artzaanstad in het RTL4 programma Woontips

(foto: Mike Bink fotografie)

(foto: Mike Bink fotografie)