Als u zeker wilt zijn dat uw keus nog beschikbaar is bij uw bezoek aan Artzaanstad, raden wij u aan om kunstwerken via deze site te reserveren. Dit kan altijd zonder verdere verplichtingen. Mocht het werk niet direct beschikbaar zijn, dan brengen wij u daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Ziet u deze groene knop onder een kunstwerk staan? Dan is het kunstwerk in principe per direct beschikbaar. Artzaanstad houdt het werk maximaal 10 dagen voor u apart als u het wilt huren.

Ziet u deze groene knop onder een kunstwerk staan? Dan is het kunstwerk in principe per direct beschikbaar. Artzaanstad houdt het werk maximaal 10 dagen voor u apart als u het zelf wilt afhalen. U kunt direct betalen met iDEAL of PayPal (creditcard). Bij bezorgen wordt het werk zo spoedig mogelijk verzonden.

Ziet u deze rode knop onder een kunstwerk staan? Dan is het werk al verhuurd maar kunt u het wel reserveren. Artzaanstad biedt haar klanten de mogelijkheid om voor onbepaalde tijd te huren. Daarom kan er geen indicatie gegeven worden wanneer een werk weer beschikbaar is. Uiteraard neemt Artzaanstad contact met u op als het door u gereserveerde werk weer beschikbaar is!

Ziet u deze oranje knop onder een kunstwerk staan? Dan is het werk (nog) niet ingelijst. U kunt deze werken zonder lijst kopen.