Als je zeker wilt zijn dat jouw keus nog beschikbaar is bij je bezoek aan Artzaanstad, raden wij je aan om kunstwerken via deze site te reserveren. Dit kan altijd zonder verdere verplichtingen. Mocht het werk niet direct beschikbaar zijn, dan brengen wij je daar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Zie je deze groene knop onder een kunstwerk staan? Dan is het kunstwerk in principe per direct beschikbaar. Artzaanstad houdt het werk maximaal 10 dagen voor je apart.

Zie je deze groene knop onder een kunstwerk staan? Dan is het kunstwerk in principe per direct beschikbaar. Artzaanstad houdt het werk maximaal 10 dagen voor je apart. Je kunt direct betalen met iDEAL of PayPal (creditcard). Bij bezorgen wordt het werk zo spoedig mogelijk verzonden.

Zie je deze oranje knop onder een kunstwerk staan? Dan is het werk al verhuurd maar kun je het wel reserveren. Artzaanstad biedt haar klanten de mogelijkheid om voor onbepaalde tijd te huren. Daarom kan er geen indicatie gegeven worden wanneer een werk weer beschikbaar is. Uiteraard neemt Artzaanstad contact met je op als het gereserveerde werk weer beschikbaar is!

Zie je deze groene knop onder een kunstwerk staan? Dan is het werk (nog) niet ingelijst. Je kunt deze werken zonder lijst kopen.