Ieder zijn vak

U bent bezig met de inrichting van uw kantoor. Stijlvolle bureau’s en ergonomische bureaustoelen, professionele verlichting, klimaatbeheersing. Maar wat hangt u aan de muur? En wat zet u in die prachtige vergaderruimte?

Kunst op kantoor stimuleert niet alleen de creativiteit van werknemers, maar vermindert ook stress. Kunst is van invloed op de sfeer en weerspiegelt de persoonlijkheid van de organisatie en identiteit van haar werknemers.

Maatwerk bij Germieco

Artzaanstad heeft in opdracht van Germieco BV bemiddeld bij het fotograferen van meerdere infrastructurele projecten. Fotografie Bas Woudt.

“Als aannemer realiseren wij mooie projecten. Door bemiddeling van Artzaanstad zijn deze op bijzondere wijze gefotografeerd.

De medewerkers van Artzaanstad hebben met een andere blik naar de projecten gekeken dan een aannemer zou doen. Bijzonder mooie foto’s zijn het resultaat, in diverse formaten, kleur en ook zwart/wit. Deze zijn vakkundig ingelijst en pronken nu aan de wanden in het kantoor van Germieco te Wormerveer”.
Rob Konijn
, Algemeen directeur Germieco BV

Maatwerk bij Kon. Ned. Academie voor Wetenschappen

Artzaanstad heeft voor de medewerkers van het KNAW hun kantoor in Amsterdam voorzien van kunst.

“Ik vind Artzaanstad een ideale zakelijke partner voor kunst op kantoor. Met een goede website waar onze medewerkers zelf elk jaar uit een uitgebreide collectie een werk uit kunnen zoeken, bieden ze een hele goede basis voor ‘selfservice’. Wisselen van de kunstwerken gebeurt met uitermate veel zorg, altijd erg keurig. Artzaanstad heeft een toegewijd team. De contacten zijn heel persoonlijk en aangenaam, maar ook zeer ter zake kundig. Artzaanstad is echt een partner op het gebied van kunst: niet alleen de kunstwerken aan de muur worden verzorgd, maar ook alle andere mogelijkheden om kunst te beleven”.

Alex Tromp, Beheerder sectie Gebouw en Receptie Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschappen.

Televisieproducties

Televisieproducties waarvoor Artzaanstad de kunst verzorgde:

Overspel (VARA)
Meiden van de Herengracht (Net5)
Alles is Liefde (film)
Sorry Minister (VPRO)
Toren – C (VPRO)
Bloedverwanten (AVRO)
In therapie (NCRV)