Inlijstservice

Artzaanstad heeft een nieuwe collectie houten lijsten rechtstreeks van de fabrikant in Italië binnen gekregen. Prachtige profielen, uitgevoerd in toonaangevende moderne kleurstellingen speciaal om jouw kunstwerk, foto of andere uiting mee in te lijsten.

In combinatie met een fraai bijpassend passe-partout ziet het werk er nog mooier uit en komt het beter tot zijn recht.

We hangen het ook nog voor je op

Naast een ruime keus in lijsten, is Artzaanstad ook gespecialiseerd in het leveren en monteren van ophangrails. En indien je voor rails kiest, dan bestaat ook de mogelijkheid om deze te voorzien van fraaie, energiezuinige led-verlichtingsarmaturen. Dit maakt het kunstwerk helemaal af.

Kom langs bij Artzaanstad en laat je adviseren door Danny Smit, de expert op het gebied van deze ‘finishing touch’ voor jouw kunst!

 

 

Wij zijn tevens dealer van de professionele Artiteq ophangsystemen. Je kunt je werk dan op een verantwoorde manier aan de muur (laten) bevestigen. Ben je nieuwsgierig geworden? Kom dan eens kennismaken met de inlijstservice van Artzaanstad.

Ophangsysteem laten monteren
Ophangsysteem prijzen

 

      

Het werk ‘Ogen Gerda Braaf’ van Paul Huf uit 1971 is door Artzaanstad ingelijst naar voorbeeld van de eerste tentoonstelling in de nieuwe Phillipsvleugel ‘Modern Times’ van het Rijksmuseum in Amsterdam. Een klassieke stijlvolle lijst in dark oak.