nieuwsbrief zakelijk mei - juni 2019
NIEUW! Vanaf nu om de maand een nieuwsbrief vol kunsttips en actualiteiten, speciaal voor onze zakelijke klanten en relaties.
Wim van Willegen | Samenwerking FKG | Flower Power!
Zaans industrieel erfgoed door Wim van Willegen
‘All time favourite’ kunstenaar Wim van Willegen heeft in opdracht van Artzaanstad al heel wat prachtige plekken in de Zaanstreek vastgelegd. De zeefdrukken die hij o.a. maakte van de Zaanse Schans in vier seizoenen, de markante Watertoren in Assendelft en Stadhart Inverdan zijn erg in trek bij zowel onze particuliere als zakelijke klanten. De meest recente reeks, is een serie van vier bekende Zaanse pakhuizen: De Vrede, De Phenix, De Verkadefabriek en De Adelaar (zie afbeelding).
 
 
Samenwerking FKG Architecten aan de Zaan
Soms vallen dingen helemaal op hun plek! Artzaanstad organiseert in het kader van festival 'We Make The City' een expositie rondom het thema hout. De Zaanstreek staat immers bekend om de vele houthandels en zagerijen die het ooit had. Maar waar is al dat hout gebleven?

FKG Architecten aan de Zaan benaderde ons omdat ze ter gelegenheid van hun 60-jarig bestaan op zoek waren naar een unieke locatie voor een receptie. Het architectenbureau uit Koog aan de Zaan heeft al vele gebouwen en eyecatchers ontworpen voor Zaanstad. Ze zijn echte makers van de stad. Momenteel wordt de nieuwe woonwijk Brokking aan de Zaan in West-Knollendam gebouwd. In dit project wordt het plandeel 'De Tuinen' voorzien van fraaie houten gevels, typisch Zaans.

Zo ontstond het idee om samen een bijzondere tentoonstelling te realiseren die tijdens het jubileumfeest te zien zal zijn. Artzaanstad is zeer verheugd over de samenwerking met FKG, hoofdsponsor van de komende expositie HOUT!

De expositie is te zien van 22 juni tot en met 7 juli bij Artzaanstad.

Ook benieuwd naar de mogelijkheden om je naam te koppelen aan een mooie expositie bij Artzaanstad? Neem contact met ons op via info@artzaanstad.nl of 075-6141210

 
Flower power!
Uit verschillende onderzoeken blijkt dat bloemen impact op je geluksgevoel hebben. Ze geven je een ‘happy boost’ en zorgen ervoor dat je minder stress ervaart. Bloemen associeer je met vrolijke evenementen, gedachten en gevoelens. Maar wist je dat dit ook geldt voor de AFBEELDINGEN van bloemen en planten? Artzaanstad heeft een ruim aanbod aan kunstwerken dat jou, je klanten en collega’s een vrolijk humeur kan bezorgen!
 
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2019 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam