nieuwsbrief zakelijk juli - augustus 2019
NIEUW! Om de maand een nieuwsbrief vol kunsttips en actualiteiten, speciaal voor onze zakelijke klanten en relaties.
Brochure | Metropolen | Zomertijd
Nieuwe Zakelijke Brochure
Hij is af! We hebben een mooie, nieuwe brochure voor de zakelijke markt. Hierin onder andere uitleg over hoe het zakelijk huren van kunst werkt en mooie quotes van onze klanten. Wil je weten wat kunst in jouw bedrijf doet en hoe wij van Artzaanstad jou kunnen helpen? We komen het graag uitleggen. Dan nemen we de brochure uiteraard mee!
 
Metropolen in Zaandam
Sinds vorige maand zijn er bij Artzaanstad twee waanzinnige werken te zien van kunstenaars Diederick Kraaijeveld en Serge Verheugen.
Het kunstwerk ‘Manhattan’ van Diederick Kraaijeveld is opgebouwd uit duizenden blokjes hout die samen een groot deel van de Amerikaanse metropool vormen. Het materiaal is afkomstig uit de vele houten watertorens die vroeger op wolkenkrabbers stonden.
Bekijk hier de teaser over het maken van 'Manhattan' door Diederick Kraaijeveld
Het kleurrijke ‘Metropole’ van Serge Verheugen is bijna vier meter lang. Het kunstwerk bestaat uit handgemaakte unieke elementen die ook samen een metropool vormen.

Wil je een statement maken met een monumentaal kunstwerk? Beide werken lenen zich uitstekend voor de entree of andere grote ruimte van een bedrijf of instelling. Meer info over prijs en beschikbaarheid: 075-6141210


 
Fijne zomer!
De zomervakantie staat voor de deur. Voor velen betekent dat trips naar warme oorden, ijsjes, zon, zee en strand. Maar ook stilte op kantoor en eindelijk tijd om op te ruimen en dingen op te pakken die een tijd zijn blijven liggen. En natuurlijk HET ideale moment om eens na te denken over kunst in je bedrijf. Wat het ook wordt: Artzaanstad wenst je een mooie zomer toe. Tot in september! Dan kun je de volgende zakelijke nieuwsbrief van ons verwachten. Met daarin meer nieuws over o.a. de viering van ons 45-jarig bestaan als kunstuitleen/galerie.
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2019 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam