HEADER

MAANDAANBIEDING

BLOEMEN

De creatieve en fantasierijke Siciliaan Antonino Sciortino creŽerde deze bonte collectie metalen bloemen 'ciurridu'. Vrolijk je huis ermee op of geef het cadeau! Deze maand zijn ze geen 22,- maar 17,50 per stuk. Uiteraard kun je ook voor dit artikel je spaartegoed gebruiken.

Bekijk de maandaanbieding...

EXPOSITIE WATER

goemie
 

THE OLD MEN ADMIRING THEMSELVES IN THE WATER

I HEARD the old, old men say,
ĎEverything alters,
And one by one we drop away.í
They had hands like claws, and their knees
Were twisted like the old thorn-trees
By the waters.
I heard the old, old men say,
ĎAll thatís beautiful drifts away
Like the waters.í

Zoals William Butler Yeats zich in 1903 voor dit gedicht liet inspireren door water, zo hebben de zes kunstenaars die wij uitnodigden ook allemaal een bijzondere verhouding met water.

Lees meer...

SHOP IN SHOP BIJ ARTZAANSTAD

BAZZ

De entresol is van 1 oktober t/m 31 december omgetoverd tot pop-up galerie Bazz. Onder het motto 'dares to be different' biedt de galerie een gevarieerd aanbod zeefdrukken, schilderijen en beelden aan. 

Lees meer over galerie Bazz...

GRATIS POSTERS INDUSTRIECULTUUR 

http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/ARZAANpers06.jpg

Tijdens de week van de industriecultuur is er bij Artzaanstad een mini-expositie van de posters van Eric Coolen. Al een aantal jaren ontwerpt hij de uiting voor de week van de industriecultuur. Ze worden bij een steeds groter publiek bekend en bemind. Wij zijn tevens officieel uitgiftepunt van de poster van dit jaar. Dus haal bij ons je GRATIS poster op! 

Wat kun je doen tijdens de week van de industriecultuur...

KORTING OP JE INLIJSTING!

http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/lijsten.JPG

Onze lijstenmakerij is onlangs uitgebreid met een fonkelnieuwe collectie houten profielen uit ItaliŽ. Ligt er bij jou thuis ook nog een schilderij of foto te wachten op een fraaie lijst? Neem hem mee naar het Hembrugterrein en kijk samen met ons naar de mogelijkheden. Wij maken een prijsopgave en met een dag of 10 hangt hij aan je muur! Tot en met 30 november krijg je 10% korting op je inlijsting!

Onze lijstenmakerij...

NIEUW IN DE CADEAUWINKEL

D

In onze kunstcadeauwinkel koop je de mooiste interieurartikelen, sieraden en bijzondere cadeaus. Wat denk je bijvoorbeeld van dit stoere horloge van Komono. Deze instant klassieker heeft een luxe uitstraling en is ook nog eens heel aantrekkelijk geprijsd! 

Bekijk dit horloge...

Bekijk alle horloges....

 

 

 

 

 

 

 

Colofon
 
Artzaanstad
Grote Hulzen 11 
Telefoon: 075-6141210
E-mail: info@artzaanstad.nl
www.artzaanstad.nl 
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur

Contact & route...