Kunstbrief november 2018
Nieuwe directeur Artzaanstad
Zijn naam is Marc Aijtink en hij staat te popelen om aan de slag te gaan.
Zijn personeel leren kennen, de Zaanstreek ontdekken, handen schudden en in gesprek gaan, zich mengen in het netwerk en dit alles in het teken van de kunst! Lees meer....
Maandaanbieding November
 
Passing Time by Maya Angelou
Your skin like dawn
Mine like musk
One paints the beginning
of a certain end
The other, the end of a
sure beginning


Bestel/bekijk de klokjes...
Expositie 'Proef de kunst'
Proef de kunst!
Kom kijken, kom genieten. Zaterdag 24 november om 15.00 uur opent Marc Aijtink, directeur Artzaanstad,  deze tentoonstelling waarin eten centraal staat.
Lees meer...
Nieuw in de collectie
Fotograaf Tjitte van Dalen studeerde in 2007 af aan de Fotoacademie Amsterdam. Hij gebruikt zijn camera als potlood om een geminimaliseerd beeld van het ontwerp en de constructie van gebouwen en natuurlijke elementen weer te geven. Hij probeert een wereld tussen droom en werkelijkheid te creëren.

Alle werken van Tjitte van Dalen... 
Doosjes en pakjes en strikjes en zakjes!
Eerlijk zeggen.....hoeveel pepernoten heb je al gegeten dit jaar? Met de komst van de kruidnootjes in de supermarkten begint ook het pakjesgevoel ons langzaam weer te bekruipen. Kleine pakjes, grote pakjes, stop ze in de wasmasjien(?) .... Eh nee, dat was iets anders maar kijk eens in onze webshop voor een mooi presentje. 

Alle artikelen...
Terug van weggeweest
Ben je afgelopen zomer in het Kröller-Müller museum geweest? Dan heb je misschien wel deze stoere, eigenwijze koffiepot van Klaas Gubbels gezien. Nu is hij weer beschikbaar voor een andere mooie, inspirerende plek. Vanaf 24 november te zien als één van de highlights bij de expositie 'Proef de kunst'.

Kijk verder....
Copyright © 2018 Artzaanstad, All rights reserved.