nieuwsbrief maart 2020
vrije vogels | beeldig | maandaanbieding | no pictures please
KUNSTEDUCATIEPROJECT ‘VOGELS VOOR VRIJHEID’ & EXPOSITIE 75 JAAR VRIJHEID
Artzaanstad en Compaen VMBO slaan de handen ineen voor een groots kunsteducatie en maatschappelijk project.

De viering van 75 jaar vrijheid is het uitgangspunt van een unieke samenwerking van Artzaanstad en COMPAEN. Alle leerlingen gaan middels kunst, taal, gedichten en geschiedenis het verhaal over de tweede wereldoorlog, maar vooral ook wat 75 jaar vrijheid betekent, delen. 

Artzaanstad organiseert in april ook een expositie met hetzelfde thema. Inmiddels heeft een aantal fantastische kunstenaars al toegezegd daaraan mee te doen. 

lees meer...
v.l.n.r. Henk van Benthem - directeur Compaen, Rob Cerneus - leraar Compaen, Marc Aijtink - directeur Artzaanstad
Beeldig nieuws
artzaanstad-kunstuitleen-rameau-juul
Ja, een goed bericht voor alle beeldenliefhebbers; we hebben nieuwe exemplaren in onze collectie, voor binnen én buiten. De grote sculpturen van de jonge kunstenares Juul Rameau zijn geïnspireerd op patronen uit de natuur, waardoor ze zich zo prettig voegen in je tuin. Maar ook in een ruime hal zijn ze oprecht een monumentaal sieraad. 
Voor wie meer interesse heeft voor kleinere beelden; Carla Rump heeft een aantal bijzonder fijne sculpturen gebracht. Ze zijn allemaal te zien op onze site, maar ‘in het echt’ kun je ze veel beter bekijken. Kom je kijken?
Maandaanbieding maart
artzaanstad-fietsvaas-kunstuitleen-aanbieding
De Blauwe fiets. Of je ze nu mét of zonder bloemen neerzet; deze fietsvazen van Heinen Delfts Blauw doen het altijd goed. Het is geen Delfts Blauw, maar met de blauwe fietsen als decoratie hebben ze een echte Hollandse uitstraling. Ook heel leuk om cadeau te geven aan je binnen- en buitenlandse vrienden.
 
In maart verkopen wij deze vazen met 25 % korting!
blauwe fiets nr. 1 van 25,- voor 18,75
blauwe fiets nr. 2 van 30,- voor 22,50


Lees meer....
Meteen shoppen.....
No pictures please!
artzaanstad-expositie-hembrug
Nog niet geweest?
De tentoonstelling met foto’s uit onze eigen collectie is nog te zien t/m 28 maart. Inmiddels zijn er al diverse werken uitgeleend en weer nieuwe foto’s op die plek opgehangen.
Dus als je een mooi werk ziet, neem hem dan meteen mee voordat een andere liefhebber deze mee naar huis neemt.lees meer...
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2020 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam