nieuwsbrief juni 2020
zomeractie | maandaanbieding | zon, zee, strand, zomer | blog
EXTRA OPENINGSTIJDEN : maandag 1 juni en zondag 7 juni
Zomer actie: huur een extra kunstwerk gratis
Nu wij allen deze zomer vooral van ons eigen huis en tuin zullen gaan genieten, moeten we daar ook maar iets moois van maken. Vanaf 1 juni starten wij daarom de zomeractie: 1 extra kunstwerk, gratis in huis. Twijfel niet en neem gewoon dat ene extra werk mee. Tot en met september kun je van het goedkoopste werk genieten, zonder ervoor te betalen. Pas vanaf 1 oktober activeren we voor dit kunstwerk de huur.

Bekijk de collectie online.....
Maandaanbieding juni
Dat is leuk! 

Voor Vaderdag?! Of gewoon omdat het handig, net even anders en een tof design is. De producten van Lexon bieden wij in de maand juni aan met maar liefst 25% korting. Wees er op tijd bij, de voorraad is beperkt! (bestellen kan altijd, maar kan niet worden gegarandeerd)

Plaatje: Lexon Thycko 3 van 65,- voor 48,75

Meteen shoppen.....
Uitgelicht: zon, zee, strand, zomer.
artzaanstad-nieuwsbrief-withoos-kunstuitleen-hembrug
Heerlijk, maar zoals we al zeiden zal dat er voor de meeste van ons dit jaar anders uitzien. Om toch een beetje aan het verlangen naar vakantie te beantwoorden hebben we een paar passende kunstwerken uit onze collectie voor je geselecteerd. Behalve online kun je de werken de komende weken ook bij ons op het Hembrugterrein zien. We hebben ze alvast voor je opgehangen!

Bekijk hier onze selectie....
Blog: Artzaanstad weer open en Samen Zaans 
In zijn nieuwe blog is onze directeur Marc Aijtink blij met de heropening van Artzaanstad en hartstochtelijk supporter van de actie SAMEN ZAANS! 

De actie waarbij je wordt aangemoedigd lokale winkels, horeca, organisaties en natuurlijk ook ons te ondersteunen.
Lees verder...
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2020 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam