nieuwsbrief juni 2019
nog te zien | nieuwe expositie | uitgelicht | maandaanbieding | dataweetjes
Nog te zien
Nieuw aanwinsten. Omdat wij het belangrijk vinden dat onze collectie in beweging blijft en zich daarom regelmatig vernieuwt willen wij je met deze expositie kennis laten maken met werk van nieuwe kunstenaars zoals Katelijn Bergman, Bonnie Severien, Hans Withoos, René Rikkelman, Karen Winnubst, Krin Rinsema, Sven Signe den Hartogh en Mattijs Wolthaus (foto). Verder is er ook nieuw werk van kunstenaars met wie we al langer samenwerken zoals Sam Drukker en Albert Fröling. Verliefd geworden op een van deze werken? Je mag het direct meenemen
Deze tentoonstelling is nog te zien t/m 15 juni.
 
Nieuwe expositie  ‘HOUT’
Zaterdag 22 juni om 15.00 uur opent burgermeester Jan Hamming deze spannende expositie waarin Artzaanstad, samen met FKG Architecten aan de Zaan, het hout terug naar Zaanstad brengt.  Hierin is het werk van diverse kunstenaars en ontwerpers te zien en deze keer is het ook leuk om tijdens de opbouw, van 20 t/m 21 juni, alvast te komen kijken. Zie hoe alle kunstwerken langzaam hun plek krijgen en hoe kunstenaar Rob Cerneus aan een van zijn beelden werkt.  
lees meer...
 
Uitgelicht Katelijn Bergman
De kunst van het weglaten, kunnen we het zo noemen? Katelijn Bergman zoekt  in haar werk naar de grens. De grens van de vormen, de grens tussen het doek en de verf. Het is heel spannend om met vlakken en lijnen een interessant beeld te creëren. Bijna altijd met de mens in de hoofdrol. Wij vinden het resultaat in ieder geval heel bijzonder. Kom kijken en laat weten of je het met ons eens bent!

Lees meer...
Aanbieding van de maand
Zet vader aan het werk!
Heerlijk om te doen en train je fijne motoriek met deze (zeer gedetailleerde) dieren bouwpakketjes. Vervaardigd uit hoogwaardig gelaserd cardboard.

Ga je zelf de uitdaging aan of geef je ze cadeau voor Vaderdag? Prijzen vanaf € 4,- per stuk en nu 3 halen 2 betalen.

Lees verder...
 
Dataweetjes

20-23 juni
Festival “We make the city” in het teken van de expositie Hout.
22 juni
Opening expositie ‘Hout’ door Jan Hamming, burgemeester gemeente Zaanstad
23 juni
Open 11.00 – 17.00 uur.
7 juli 
1e zondag van de maand en wij zijn open van 11.00 – 17.00 uur
13 juli
Laatste dag expositie ‘Hout’
20 juli 
Start ‘Artzaanstads Zomer Show’ met werk uit eigen collectie
 

Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2019 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam