http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/Plaatje_aftermovie_kunstbrief_Large.jpg

Bedankt!


http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/bedankt2018.jpgDe zevende editie is een feit! We kunnen terugkijken op een zeer geslaagd Artzaanstad Event: onder subtropische omstandigheden wisten kunstliefhebbers uit alle windstreken de Projectfabriek en onze eigen locatie waar o.a. de expositie 'Museum of Humanity' te zien was goed te vinden. Geniet nog even na met de prachtige official aftermovie van videographer Dave Ebbelaar en de column die Nico Dijkshoorn schreef over zijn bezoek aan het Event!

Lees meer...

Maandaanbieding juni


http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/61003.jpgVan de makers van het populaire Zeeuws Mosselbestek zijn de Schaal- en Schelpdierprikkers ook ontzettend leuk om te geven of krijgen. Deze maand koop je ze met 15% korting! De prikkers zijn stuk voor stuk gemaakt van zuiver tin en zijn ambachtelijk gegoten in Nederland. En je kunt ze natuurlijk ook uitstekend gebruiken om een olijfje, gevuld pepertje of ander borrelhapje mee te prikken! De set bestaat uit 2 kleine, 2 middelgrote en 2 grote en iedere prikker heeft een ander design. Verpakt in luxe cadeauverpakking. 

Shop hier...

Nieuw in de kunstcollectie

 http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/A37010.jpg
Kunstenares Marjoke Schulten maakte een reeks zeefdrukken met als thema zeppelins en onderzeeërs, waaronder deze met als titel "Diagonaal 6". Er zijn meerdere variaties in de afbeeldingen, iedere zeefdruk is uniek door gebruik van een andere kleurstelling of contrastkleur.
Jaar: 2018

Techniek: Gemengde techniek
HxB: 100 x 80 cm
Huurpijs € 15,- p/m
Verkoopprijs: € 600,-

Bekijk kunstwerk...

Nieuw in de kunstcollectie

  http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/D62006.jpgVan kunstenares Anne van As hebben wij een aantal krachtige werken aan onze collectie toegevoegd, waaronder dit olieverfschilderij "Lone Wolf 2":
Jaar: 2018
Techniek: Olieverf op linnen
HxB: 70 x 60 cm
Huurpijs € 45,- p/m
Verkoopprijs: € 2.100,-

Bekijk kunstwerk...

Gastexpositie Mode en Textiel #iktoon

 http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/bess_postzak-_fotografie_Tabitha_van_Duin_1.jpgSpeciaal ter gelegenheid van de maand van de amateurkunst #iktoon is er op de entresol een gasttentoonstelling van mode- en textielwerkstukken van Zaanse amateurkunstenaars. De landelijke amateurkunstmaand iktoon wordt in de Zaanstreek georganiseerd door FluXus, centrum voor de kunsten Zaanstad. FluXus toont tijdens en rond deze maand diverse evenementen, optredens, voorstellingen en exposities en zet daarmee ruim 5.000 amateurkunstenaars in de spotlights. Een overzicht van de activiteiten is terug te vinden op iktoonzaanstreek.nl. De expositie is tot en met 30 juni te zien. (fotografie Tabitha van Duin)

Lees meer...

Nieuw in de designcollectie

 http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/F65022.jpgOnlangs hebben we weer een aantal bijzondere en veelal uitgesproken rubberen kettingen en broches opgenomen in onze designcollectie van ontwerpster Francisca Henneman. Van dit exemplaar steel je meteen de show en is ook nog eens heel lief geprijst! Ketting "Rubcircle 75"
€ 35,-. Ook aan te kopen met je spaartegoed!

Shop hier...

Special edition! StoryTiles Saense Hoissies


http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/86111.jpg
Cadeau-idee! Speciaal voor Artzaanstad ontwierp Marga van Oers de StoryTile Saense Hoissies met als resultaat een vrolijk Zaans tafereeltje. StoryTiles maakt kunst op tegels, hout en kaarten. Elk design heeft een grappige twist, waarin klassieke concepten contrasteren met moderne elementen. Alle tegels worden in Nederland ambachtelijk gebakken op hoge temperatuur. De kunstwerkjes zijn dus hitte- en waterbestendig waardoor het bijzondere design levenslang mee gaat.

Shop hier...

Strak aan de wand

 http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/artiteq-impressie-click-rail-woonkamer1.jpgJe kunstwerk netjes ophangen kan al sinds jaar en dag bij Artzaanstad met de ophangsystemen van Arti Teq. Er is voor ieder kunstwerk een passende rail met een verfijnde afwerking die tegelijk sterk en betrouwbaar is. Laat je informeren door René van Bossum over de mogelijkheden. Wij installeren ook bij u thuis! Mailen kan naar rené@artzaanstad.nl of bel 075-6141210. 

Shop hier...

Colofon

 

http://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/00_logo_artzaanstad-1_Medium.jpghttp://www.artzaanstad.nl/mailingpub/images/2017/RT.01_mei_2018._87A5947b_Medium.jpgTeam Artzaanstad: v.l.n.r. Angelique, Tamara, Loek, Natasja, Lennart, Danny, Fleur, Sara en René (foto: Ruben Timman)

Artzaanstad
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam
Telefoon: 075-6141210
E-mail: info@artzaanstad.nl
Website: www.artzaanstad.nl
Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 10:00-17:00 uur

Contact & route...