nieuwsbrief zomer 2020
nieuw in collectie | maandaanbieding | vroem vroem | expositie | blog
EXTRA OPENINGSTIJDEN : zondag 5 juli en zondag 2 augustus
Nieuw in de collectie
Ondertussen komt het gewone leven weer een beetje op gang. Dat betekent gelukkig ook dat steeds meer mensen Artzaanstad komen bezoeken om de collectie te bekijken. En niet voor niets. We hebben onze collectie weer aangevuld  met nieuw werk van bestaande en nieuwe kunstenaars:
Teun AndersMoeT, Mattijs Wolthaus, Elles Porck, Peter Smit en Albert Fröling.

Bekijk al het nieuwe werk.....
Maandaanbieding juli
De zomerse sieraden van STOOK zijn deze maand te koop met 25% korting. De broches in de vorm van een ballon, croissant, spekje, banaan, vlaggetje en meer  toveren een glimlach op je gezicht. De porseleinen sieraden zijn ontworpen en met de hand gemaakt door Mianne de Vries.

Te koop vanaf € 17,50  nu € 13,-

Meteen shoppen.....
VROEM VROEM
Wij verkopen tegenwoordig ook auto’s!

Zijn ze niet leuk, deze auto’s van het merk Candylab. De herkenbare modellen als de yellow cab, politie auto en verschillende racers zijn van hout en staan strak in de lak. Te koop vanaf € 35,- én je mag ermee spelen!

Maak een testritje....
 
We gaan weer exposeren
Zaterdag 22 augustus opent de tentoonstelling Spot on, ladies! We willen er nog niet zoveel over zeggen, maar wel staat vast dat we na de vakantie met een bijzondere expositie van start gaan. Hierbij presenteren we kunstwerken van enkel vrouwelijke kunstenaars; uniek in hun eigen stijl en discipline. Daarom; Save the date!

 
Blog Marc Aijtink
In zijn nieuwe blog schrijft directeur Marc Aijtink over zomerfun op het Hembrugterrein en probeert hij je te overtuigen van het plezier om in de vakantie over heuvels hard te lopen…..

Lees zijn blog....
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2020 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam