nieuwsbrief januari 2020
nieuw in collectie | maandaanbieding | Peter de Rijcke | verwacht
Nieuw in collectie
Bijna ongemerkt hebben we weer echt leuke nieuwe schilderijen in onze collectie.
Dus dat verdient de aandacht die het toekomt. De werken van Rolina Nell zijn speels, hebben iets vertrouwds en toch blijft er wat te raden over.
Vrouwen en meisjes staan centraal in haar schilderijen, waarbij ze in het bijzonder gefascineerd is door universele houdingen en poses van vrouwen, die subtiel en cultuurgebonden toch een persoonlijkheid prijs geven.

Lees meer.....
Maandaanbieding februari
Tegeltje, tegeltje aan de wand
Storytiles hoort zeker in het rijtje thuis van typisch Nederlands ambachtelijk design. De ware kunstwerkjes op keramieken tegeltjes zijn erg verfijnd, met een grappige twist en een knipoog naar oude klassiekers. Solo zijn ze bijzonder, maar je kunt zo ook heel fijn met elkaar combineren en groeperen aan de muur of op een dressoir.
Nu van 27,50 voor 22,50 (10x10 cm)
en van 45,- voor 40,- (13x13 cm)

Lees meer....
Meteen shoppen.....
Peter de Rijcke aan het werk
Tot en met zaterdag 8 februari kun je de schilderijen en aquarellen van Peter nog bekijken. Natuurlijk zijn al zijn werken te huur of te koop. 

Leuk om Peter aan het werk te zien?
Vrijdag 31 januari, zaterdag 1 en zondag 2 februari is hij ‘s middags portretten aan het schilderen.
Kijk hoe hij in zeer korte tijd een treffend portret neerzet.

Aanmelden kan helaas niet meer, door de grote belangstelling zijn alle plekken vol.
 
Wordt verwacht: No Pictures Please
Wij laten graag zien hoe mooi en divers onze collectie eruit ziet. In februari zetten we fotografie in ‘the spotlight’. Er is nieuw werk van o.a. Louise te Poele, Jeroen Fransen, Karen Winnubst, Barbara van Marle en Patrick Siemons.

Daarnaast zie je werk van inmiddels vertrouwde namen als Daniek Dijkstra (foto), Arthur Martin, Merit de Jong, Daniëlle van der Erve en Hans Withoos.

En ja, al deze foto’s kunnen direct mee bij aankoop of voor als je wilt lenen. Noteer daarom vast in de agenda: zaterdag 15 februari ‘no pictures please’

Lees verder.....
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2020 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam