Nieuwsbrief december 2022
december event | uitgelicht | nieuw in de collectie | nieuw in de shop | maandaanbieding
11 DECEMBER TAFELGESPREK - met Sam & Sandra

Op zondag 11 december organiseert Artzaanstad een tafelgesprek in het kader van de tentoonstelling Human – Nature, de duo-expositie van Sandra Kruisbrink en Sam Drukker die nog tot 8 januari te zien is.

Behalve de liefde voor de kunst delen de kunstenaars deze ook voor elkaar. In het tafelgesprek zal Harrie Jonkman de kunstenaars vragen voorleggen over hun kunstenaarschap, de fascinatie voor de natuur en voor de mens, de verschillen in hun werkwijze maar ook de overeenkomsten die er in de jaren wellicht insluipen. De poëtische kant van het werk ten opzichte van de maatschappelijke betekenis of hoe verschillende karakters het werk bepalen. Ook het werken met galeries en musea brengt persoonlijke verschillen aan het licht. Harrie Jonkman is onderzoeker Ontwikkeling & Jongeren, hij kent de kunstenaars al geruime tijd en volgt hun ontwikkelingen van nabij.

Het event start om 14.30 uur en zal naar verwachting 1 uur duren. Voor dit event zijn er maximaal 50 plekken beschikbaar. Wil je jezelf verzekeren van een plek?

Ik meld mij aan!
UITGELICHT: Anne van As
Anne van As
"Cottage #5"
80 x 100 cm 
Olieverf op linnen
Anne van As staat bekend om haar schilderijen van landschappen, flora, fauna en huizen. In de serie 'Nostalghia' staat het thema "herinnering aan de Veluwe" voor haar centraal, waar zij de vakantiehuisjes afbeeldt die zij als jong meisje met haar ouders bezocht. Bijzonder is dat deze huisjes er nu niet meer zijn en nog enkel bestaan op oude kleine zwartwit foto’s die zij uitvergroot in haar werk, of in de herinnering van mensen die net als zij op de Veluwe vakantie vierden.
Anne van As
"Walden"
100 x 150 cm 
Olieverf op doek
Anne van As
"A forest"
120 x 100 cm 
Olieverf op linnen
Nieuw in de collectie
Martin Copier
"C 2022 4"
40 x 40 cm
Acryl op doek
Krin Rinsema
"Zonder titel LII"
64 x 46 cm
Droge naald ets

 
Barbara van Marle
"At the beach"
90 x 60 cm
Kleurfoto op dibond (mat)
Ontdek alle nieuwe kunstwerken hier
Vers in de winkel
About Blanks vindt dat recycling steeds belangrijker wordt en streeft naar een meer duurzame wereld. Het begon allemaal een paar jaar geleden bij de afgeschreven boeken in de bibliotheek; er werd bedacht het oude binnenwerk te verwijderen en de boekenkaft opnieuw te vullen met duurzaam blanco schetspapier. Door deze kaften opnieuw te gebruiken, weet About Blanks deze boeken een nieuw leven in te blazen. Ieder About Blanks schets- en notitieboek is om die reden uniek en met de hand gemaakt!
Bekijk ons uitgebreid assortiment in onze online design shop of kom langs bij Artzaanstad en zoek jouw eigen unieke notitieboek uit.
 
Maandaanbieding
BESTEED €25 EN ONTVANG GRATIS CADEAU T.W.V. €6,95

Onze design shop staat vol met topcadeaus voor de feestdagen voor vrienden, familie én voor jezelf. Lieve attenties, accessoires, vazen, puzzels, kunstzinnige hebbedingetjes en zelfs kerstversiering, zoals deze ster van Heinen, kun je allemaal terugvinden in onze webshop. Ontdek het hier... en krijg bij besteding vanaf €25,- dit Delfts Blauw kerstornament van Heinen cadeau!
Ontdek alle kunstwerken van Artzaanstad
Artzaanstad is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2022 Artzaanstad, All rights reserved.

Ons adres is:
Grote Hulzen 11
1505 RH Zaandam