Kunstbrief februari 2019
Expositie Ger Zaagsma verlengd tot 23 februari
Je hebt nog even om de expositie van Ger Zaagsma te bezoeken. Wat vliegt de tijd toch. Dat moet Ger ook gedacht hebben toen hij besefte dat hij al 30 jaar kunstenaar is! Gelukkig vierde hij dat feestje bij ons op het Hembrugterrein. Wegens succes is de expositie met twee weken verlengd dus kom nog even langs als je tijd hebt. 

Lees meer....
Expositie Ank van Engelen en Frans Beerens
Op 2 maart opent de volgende expositie. Twee kunstenaars met hun roots in 's-Hertogenbosch komen naar het Zaanse voor deze bijzondere duo-expositie. 

Meer over deze expositie...
Kunstenaar uitgelicht: Aat Veldhoen (1934 - 2018)
Aat Veldhoen overleed op 9 december 2018 op 84-jarige leeftijd. Blote vrouwen en vrijende stellen domineerden zijn oeuvre. Zijn ideaal was om een eigen type vrouw te scheppen: de Veldhoenvrouw. Maar gevraagd naar haar kenmerken, moest hij het antwoord schuldig blijven. Kun jij de overeenkomsten tussen de dames vinden?

Klik hier...
Maandaanbieding februari
De metalbirds zijn dan misschien wel van metaal, ze zijn bijna net zo leuk als echte vogeltjes...wat zeg ik....ze zijn veel leuker nog dan echte vogeltjes! Ze maken geen herrie en ze poepen de boel niet onder!
Bovendien zijn ze nu ook nog in de aanbieding. Je krijgt in de maand februari 20% korting op alle metalbirds.

Bestel/bekijk de maandaanbieding...
- XXX -

René Rikkelman  (Amsterdam 1959) over zijn werk: "Mijn beelden zijn veelal gestileerde figuren waarbij ik op zoek ben naar een verleidelijke lijn of een sensuele vorm." En hoe verleidelijk zijn deze volle gouden lippen....
In verschillende kleuren beschikbaar. Wie weet een goed idee voor Valentijnsdag? 

Klik hier...
Facebook
Instagram
Website
Email