Kunstbrief december 2018
Let op! speciale openingstijden in december:
vrijdag 21 december 10.00 - 22.00 uur
zaterdag 22 december 10.00 - 17.00 uur
zondag 23 december 12.00 - 17.30 uur
ADVENTIVENT: het ivent dat je niet mag missen!
Op vrijdagavond 21 december organiseren Artzaanstad, Bij Bind en het Museum of Humanity het ADVENTIVENT. Het leukste pre-kerstpret evenement van Zaanstad en omstreken. Laat je inspireren op deze creatieve en verrassende avond vol vuur, spel, warmte, muziek, zang en kunst. 

Lees meer....
Nog tot 5 januari te zien
Hou je van lekkers en ben je niet bang voor ratten? Kom dan voor 5 januari nog even langs. Tot die dag is de expositie 'proef de kunst' met werk van onder andere Noortje Zijlstra (foto), Yvonne Zomerdijk, Hans Withoos en Serge de Vries nog te zien. Denk aan de extra openingstijden in december! 

Meer over deze expositie...
12 januari: expositie Ger Zaagsma 
Al 30 jaar is Ger Zaagsma schilder. Hij is autodidact. De eerste 20 jaar van zijn kunstenaarschap heeft hij alleen maar geaquarelleerd. In 2012 volgt een nieuw avontuur, hij gaat met olieverf werken....en ook dat heeft hij zich eigen gemaakt. In januari een overzichtstentoonstelling van 30 jaar Zaagsma.

Lees meer...
Maandaanbieding december
Return to Sender is in 2006 opgericht door Katja Schuurman. Tijdens de vele reizen die zij maakte, ontdekte ze dat de allerarmsten van de wereld soms bol staan van ondernemerschap. Katja zag er prachtige projecten en zo ontstond het idee voor Return to Sender.
It's Christmas time!
Heerlijk, heerlijk heerlijk....in je tijger onesie met een kop warme chocolademelk (met slagroom) op de bank koekeloeren naar alle pakjes die eronder liggen. Welke zijn voor jou? Moet je echt tot vanavond wachten met uitpakken? Oh, wat zou er allemaal in zitten?  


Klik hier voor cadeau-inspiratie...
Facebook
Instagram
Website
Email
Copyright © 2018 Artzaanstad, All rights reserved.