Verbouwing

13 maart 2017 in Blogs

Achter de dichtgetimmerde ramen wacht 1000 m2 betonvloer geduldig op een laagje coating. Jammer dat hout, want als je zo in de lente op je fietsje stapt kan je nog steeds niet naar binnen gluren bij ons nieuwe paleisje op het hembrugterrein.  Het glas is besteld, dus nog even geduld. Straks zit het erin, weer mooi in het originele ijzeren ruitjesframe.  Aan de linkerkant wordt een nieuwe entree gemaakt, als jullie daar straks door binnenkomen stap je zo in de grote ruimte waar de wanden nog steeds de sfeer van vroeger uitademen. Daar wordt niets aan veranderd. Er komt wel een grote glazen kubus in te staan, dat lijkt me zo mooi! De kubus wordt gebouwd van tweedehandsglas afkomstig van toegangspoortjes van treinstations. In de kubus kan vergaderd worden, een bijzonder project kan er plaatsvinden of er kan tijdelijk een kunstenaar werken.

Na tien jaar exposities inrichten op onze huidige locatie is het echt tijd voor een frisse nieuwe uitdaging. Meer muurruimte, ander licht, nieuwe samenwerkingen wellicht? Alles komt in beweging, dat past goed bij de lente. Alles veranderd en vernieuwd. Vandaag hebben we de laatste voorbespreking gedaan met de verhuizer , er komt heel wat kijken bij deze move. De verhuizing van A naar B duurt al 5 werkdagen, daar zit het in en uitpakken nog niet bij! Maar als we dat geregeld hebben start onze nieuwe uitdaging, heerlijk!  De sfeer van het terrein, de andere ondernemers  daar om ons heen, mensen die zomaar langs je pand lopen en binnen wandelen, zo gezellig. En natuurlijk kunnen we prima een bedrijfsborrel doen op vrijdag bij onze buren YadaYada.

To be continued..