THE HOME COLLECTION – De stijlkamers van Artzaanstad

17 september 2022 in Exposities, Nieuws

TE ZIEN BIJ ARTZAANSTAD VANAF 17 SEPTEMBER 2022: EXPOSITIE “THE HOME COLLECTION”.

Inbeelding komt tot leven door expositieruimte vol verschillende stijlkamers, met kunst uit eigen collectie en make-over meubels. Centraal in deze tentoonstelling staan het huis, het thuis voelen en onze ‘huis’collectie. In een tijd waarin we veel in huis zijn en waar soms de muren op ons af komen is een fijne leefomgeving essentieel. Vanzelfsprekend is een mooi kunstwerk in je huis dan een mooie toevoeging. Maar wat is een mooie eyecatcher voor jouw woon- of eetkamer? Omdat kiezen soms best lastig is helpen wij jou daarbij.

Ontdek de vier verschillende stijlkamers in de expositieruimte van Artzaanstad: Ton sur Ton’, ‘Boutique Chic’, ’80’s Memphis’ en ‘Nature’.

Naast kunstwerken uit onze eigen collectie is onze ruimte gevuld met tweedehands meubels, die speciaal voor deze expositie een metamorfose hebben ondergaan. Deze meubels zijn voor een zacht prijsje te koop. De huiskamers zijn aangevuld met design artikelen van onze shop. Door de huiselijke inrichting krijg je een goed beeld van hoe een kunstwerk in je eigen interieur zou kunnen staan. 

Deze expositie loopt tot en met 6 november 2022.