Samen Zaans

29 mei 2020 in Blogs

Beste Artzaanstad-volger,

We zijn alweer een aantal weken open en het is heerlijk om onze klanten weer te kunnen ontvangen. Mooi om zoveel veel leuke, positieve reacties op de herinrichting van onze winkel en de ruime opstelling in de exporuimte te krijgen. Die herindeling zorgt er ook voor dat we de richtlijnen van de overheid goed kunnen volgen, belangrijk voor de veiligheid van jou als bezoeker en de leden van team Artzaanstad.

Tot nu toe vallen de gevolgen van de Corona-uitbraak voor ons mee.  Er zijn natuurlijk mensen die zich zorgen maken over hun toekomst en even pauzeren met huren maar veel mensen juist nu extra ondersteunen. Dat zorgt voor nieuwe klanten maar ook mensen die ter ondersteuning een extra kunstwerk huren. Dat we geen winstoogmerk hebben en een lokale club zijn met een fysieke ruimte ervaren veel Artzaanstad-volgers als erg positief. Dat is leuk en horen we graag!

Steun voor lokale ondernemers is ook het uitgangspunt van de door Stichting Marketing Zaanstreek opgezette actie SAMEN ZAANS. “Samen Zaans roept op onze energie, tijd en geld komende periode bewust in eigen streek te investeren. Samen maken wij de Zaanstreek stapje voor stapje weer gezond. Op het gebied van welzijn, maar ook economisch gezien. Samen staan wij achter de Zaanstreek: Samen zijn wij Zaans.”

Iedere inwoner wordt opgeroepen de poster achter zijn of haar raam te hangen en vervolgens natuurlijk de daad bij het woord te voegen. Vooral dat laatste is essentieel. Want in de coronamaanden hebben supermarkten en internetbedrijven top omzetten gedraaid maar veel kleinere lokale ondernemers hebben het lastig. Die hebben jouw steun hard nodig. Daarom onderschrijven wij de oproep van Stichting Marketing Zaanstreek van harte. Doe je mee?

artzaanstad-samenzaans-kunstuitleen-hembrug