Kunst in jouw bedrijf

Steeds meer aandacht gaat uit naar de aankleding van werkruimtes zoals esthetisch meubilair, gekleurde akoestische panelen en bijzondere beplanting. Maar denk ook eens aan mooie kunstwerken.

artzaanstad-bedrijven-kunsthuren-kunstuitleen-interieur

foto: mike bink

Kunst maakt jouw bedrijf mooier en verbetert de sfeer van de werkomgeving: zowel voor werknemers als de mensen die bij je langskomen. Uit verschillende onderzoeken blijkt dat kunst een positief effect heeft op de productiviteit en het humeur van mensen op de werkvloer. Het vermindert stress en zorgt voor interessante gesprekken.

Wist je dat Artzaanstad (voorheen Kunstcentrum) al meer dan vijfenveertig jaar kunst aan bedrijven en particulieren verhuurt? Onze collectie is veelzijdig en breed, dus voor elke smaak wat wils. Kunst huren is leuk en laagdrempelig; je kunt regelmatig wisselen en zit nergens aan vast.

Wat wil je met een kunstcollectie bereiken? Welke aspecten binnen de organisatie moeten tot uitdrukking komen? En welk budget is daarvoor beschikbaar? Van concept tot uitvoering denken we graag met je mee.

artzaanstad-bedrijven-kunstuitleen-kunsthuren

foto: mike bink

     

 

 

Hoe werkt het?artzaanstad-kunsthuren-kunstkopen-kunstuitleen-huren-hembrug

Na een gratis kunst consult waarin je wensen worden besproken gaat Artzaanstad voor je aan de slag. Wij stellen een kunstcollectie samen en na goedkeuring komen we de kunstwerken ophangen. Indien gewenst kunnen we ook een ophangsysteem plaatsen.

Waarom Artzaanstad

  • jaarlijks gratis wissel van kunst
  • huren vanaf EUR 100,- per kwartaal
  • persoonlijk advies
  • hedendaagse collectie
  • ervaren art consultants

Bijzondere locatie op Hembrugterrein

Artzaanstad is gevestigd in een waanzinnig industrieel gebouw, onderdeel van de oude munitiefabriek op het Hembrugterrein, de culturele hotspot van Zaandam en omgeving. Wij zitten tussen Flinders en het HEM en zijn de buren van Taets Art & Event Park en vele ontwerpers en kunstenaars. Je bent natuurlijk van harte welkom om eens langs te komen om inspiratie op te doen en onze kunstcollectie te ontdekken.

artzaanstad-kunsthuren-kunstkopen-kunstuitleen-interieur

Wij ontvangen regelmatig zakelijke gezelschappen voor lezingen, rondleiding en borrels. Ben je op zoek naar een bijzondere locatie met een kunstzinnige ambiance? In onze grote ruimte is veel mogelijk. In onze designcadeauwinkel kun je terecht voor cadeaus voor personeel en relaties.

 

 

Zie hier de voorwaarden

Neem contact met mij op