Artzaanstad, Partner in Kunst

Wilt u uw personeel motiveren en inspireren met een jaarlijks wisselende kunstcollectie? Wilt u een statement maken met een kunstwerk bij de receptie van uw kantoor? Of bent u op zoek naar unieke foto’s voor op uw website? Dan vindt u in Artzaanstad uw partner in kunst!

Artzaanstad is 40 jaar geleden gestart als kunstuitleen voor bedrijven en particulieren, maar heeft de afgelopen jaren de focus steeds meer verlegd naar maatwerk: maatwerk voor bedrijven die kunst willen inzetten om hun uitstraling te onderstrepen.

Laat kunst voor u werken

Voor het ene bedrijf betekent het dat wij bemiddelen in ontwerp en uitvoering van een kunstwerk door een gezamenlijk geselecteerde kunstenaar. Voor een ander bedrijf stellen we een collectie samen, die op gezette tijden wordt gewisseld. Ook bemiddelen we tussen kunstenaars en bedrijven om de fotografie voor websites en interieurs te verzorgen.

Service
Artzaanstad staat met ruim 40 jaar ervaring voor complete service. Van concept tot uitvoering denken onze art-consultants graag met u mee. Wat wilt u met uw kunstcollectie bereiken? Welke aspecten binnen uw organisatie moeten tot uitdrukking komen? En welk budget is daarvoor beschikbaar? Na een intakegesprek gaat Artzaanstad voor u aan de slag.

Persoonlijk advies
Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek met een van onze art consultants?

Positieve beleving van de omgeving
Kunst inspireert en draagt bij aan de kwalitatieve en positieve beleving van de omgeving, zowel voor medewerkers als bezoekers van uw bedrijf. Een ontvangst- of wachtruimte krijgt een persoonlijke en verzorgde uitstraling door het plaatsen van kunst, uw bezoekers zullen het waarderen.

Wilt u weten wat kunst voor uw bedrijf kan doen? Vraag dan nu een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van maatwerk, helemaal toegespitst op uw situatie.

 

 

 

Zie hier de voorwaarden

Neem contact met mij op