#Instawalk_Artzaanstad tijdens Hembrug Happening

Op 9 september 2018 vindt op het Hembrugterrein voor de vierde keer Hembrug Happening plaats. Deze dag staat in het teken van muziek, theater, kunst, en superlekker eten. Het wordt een dag vol ontmoetingen, familie en vrienden, er zijn allerlei activiteiten voor de grootsten de kleinsten en alles er tussenin!

Artzaanstad is op deze zondag natuurlijk open en wij hebben iets leuks bedacht voor de bezoekers van de Happening. We vroegen smartphone fotograaf  Marjolein Lensink een zogenaamde Instawalk te organiseren over het Hembrugterrein.

Marjolein Lensink
Haar foto’s tonen een bijzondere kijk op de alledaagse werkelijkheid. De beelden inspireren, zijn mooi, eenvoudig, soms vervreemdend. Marjolein kijkt graag en probeert altijd iets bijzonders te vinden in het gewone, het onopgemerkte. Op zoek naar ‘de parel in de knopendoos’. Een schaduw of spiegeling, een op het eerste gezicht saaie muur, een wolk, alles kan bijzonder zijn. De kunst van het  ‘zien’ prefereert boven de techniek.

Haar motto: “Alles is er al, het wacht om gezien te worden”.

#Instawalk_Artzaanstad
Er zijn drie Instawalks verdeeld over de dag waar je je voor op kunt geven. Met elke ‘walk’ kunnen zo’n tien mensen meedoen. Het duurt bij elkaar maximaal twee uur. Het eerste uur neemt Marjolein je mee over het Hembrugterrein en geeft je ze tips en trucs en wordt er vooral ook heel veel gefotografeerd. Het tweede uur is om na te praten, de resultaten te bespreken en even een lekker glaasje limonade te drinken.

Gratis
De walk is gratis en voor jong en middelbaar en oud en stokoud. Het enige dat je nodig hebt is een smartphone waarmee je foto’s kunt maken en het is handig als je Instagram erop hebt staan. Geef je nu alvast op bij sara@artzaanstad.nl of kom op 9 september naar onze kraam op Hembrug Happening.

Instawalk 1 begint om 12u00
Instawalk 2 begint om 14u30
Instawalk 3 begint om 17u00

Winnen!
De instawalk met Marjolein is natuurlijk superleuk maar ook superserieus. Er wordt namelijk uit elke groep een winnende foto gekozen. Die foto wordt afgedrukt op forex en tentoongesteld in Artzaanstad naast het werk van Marjolein. Op 19 september om 15u00 is de feestelijke onthulling van de winnende foto’s die tot en met 6 oktober te zien zullen zijn bij Artzaanstad. Na afloop van de expositie krijg je je foto natuurlijk mee naar huis.

Kun of wil je om wat voor reden dan ook niet meedoen met de Instawalk maar ben je wel nieuwsgierig geworden naar het werk van Marjolein Lensink? Haar werk is bij Artzaanstad te zien vanaf zaterdag 8 september t/m zaterdag 6 oktober.