Expositie Art Photography

9 juli 2016 in Exposities

  
Van 9 juli tot en met 3 september 2016 was in Het Kunstcentrum het werk te zien van bijzondere fotografen tijdens de speciale zomerexpositie: ‘Goodman-Bell: Inspiring Art Photography’. Te zien zijn onder andere prachtige stillevens, bijzondere portretten en urban fotografie.

 

Eerder dat jaar was Goodman-Bell al met verschillende werken op ARTzaanstad te zien. Deze gelimiteerde en gesigneerde fotokunst is stuk voor stuk gemaakt door gepassioneerde, kunstzinnige en creatieve fotografen en van zeer hoge kwaliteit.

 


Hoogwaardige afwerking
De afwerking van de fotokunst gebeurt op een speciale manier: allereerst wordt de originele foto op het best beschikbare fotopapier afgedrukt. Vervolgens wordt deze op eersteklas Dibond aangebracht en daarna gebonden met UV-bestendige Perspex of ingelijst achter glas. Het resultaat is een hoogwaardige afwerking met een zeer lange levensduur. De oplages van de genummerde en ondertekende werken variëren van 10 tot maximaal 75 exemplaren per foto en grootte. Alle werken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. De werken komen extra goed tot hun recht in combinatie met een combirail: een ophangsysteem inclusief verlichting. Tijdens de expositie gelden hiervoor speciale actietarieven.
 

De expositie biedt plaats aan de werken van onder anderen Jack Burger, Merit de Jong, André Joosse, James Kerwin, Tanneke Peetoom, Anton Rijsdijk en Tineke Stoffels.