Duo expositie Peter Keizer en Ralf Weber

30 november 2019 in Exposities, Nieuws

Peter Keizer (25 schilderijen)

Vorige maand hebben we in het atelier van Peter Keizer (Amsterdam, 1961)  de selectie mogen maken voor deze tentoonstelling. We werden ontvangen in een tot woon- en werkruimte omgebouwd, voormalig schoolgebouw.

Na een warm welkom kregen we, wat voelde als een privé presentatie, veel nieuwe werken te zien. Het was bijzonder om op deze manier de werken te beleven, voelen en ruiken en natuurlijk om een keuze te maken voor deze tentoonstelling.

Peter Keizer heeft zijn opleiding gevolgd aan de Gerrit Rietveld Academie en de Rijksacademie voor Beeldende Kunst in Amsterdam. Al snel exposeerde hij in Amsterdam en inmiddels exposeert hij in binnen- en buitenland. Hij wordt door diverse galeries vertegenwoordigd.

artzaanstad-expositie-bloemen

Ralf Weber (25 beelden)

Deze Duitse kunstenaar (Freiburg, 1972), laat een prachtige staat van dienst zien met vele internationale exposities en beurzen.

Artzaanstad toont o.a. beelden uit de serie Infinite.line: Ralf Weber heeft een fascinatie voor de oneindige lijn die als een beweging in de ruimte een volume omhult. In bijna alle werken zit een innerlijke kern van het sculptuur, die met de oneindige lijn verbonden is. Deze innerlijke kern is de ziel van het blok.

Peter Keizer en Ralf Weber: 30 november 2019  t/m 5 januari 2020.

 

artzaanstad-expositie-ralfweber-hembrug-zaandam