Artzaanstad tijdens het coronavirus

24 maart 2020 in Nieuws

Artzaanstad tijdens het coronavirus

Artzaanstad is op dit moment gedeeltelijk gesloten voor bezoekers. Met inachtneming van de richtlijnen van de overheid kunnen wij op dinsdag tot en met vrijdag van 13.00- 16.00 uur op afspraak bezoek ontvangen. Dit geldt tot en met vrijdag 1 mei. Vanaf woensdag 6 mei zijn wij weer normaal geopend. Tot 1 september zijn er bij ons geen bijeenkomsten of evenementen.

Onze maatregelen kunnen door vernieuwde inzichten en/of veranderend overheidsbeleid worden aangepast. Check daarom steeds onze website; daarop staat altijd de laatste informatie.

De actuele status (tot en met 5 mei) is als volgt:

• Zoek je contact? Je kunt ons mailen via info@artzaanstad.nl of bellen. Wij zijn op dinsdag tot en met vrijdag van 13.00- 16.00 uur bereikbaar op nummer 075-6141210.

• Onze webshop is open en bestelde artikelen worden gewoon verzonden. De levering gaat met onze normale partners. Het kan wel iets langer duren dan je gewend bent. Je kan bestelde artikelen ook komen afhalen, voor een afspraak om iets af te halen nemen we vervolgens contact met je op.

• Onze kunstcollectie kun je online blijven bewonderen. Wil je een nieuw kunstwerk huren, omruilen of kopen dan kun je deze reserveren. Voor een afspraak om iets af te halen of te bezorgen nemen we vervolgens contact met je op. Dat kan langer duren dan je gewend bent. Een kunstwerk uitzoeken bij ons op het Hembrugterrein is op dit moment niet mogelijk!

• Mocht je jouw abonnement willen stopzetten dan kan je dat per mail laten weten. De opzegtermijn voor particulieren is dertig dagen. Wij nemen contact met je op voor het maken van een afspraak voor het terugbrengen van het kunstwerk na afloop van het abonnement. Overigens hopen wij natuurlijk dat je ons in deze moeilijke tijd trouw blijft. Onze stichting en onze kunstenaars hebben jouw ondersteuning hard nodig.

• Omruilen of levering van een kunstwerk verzorgen binnen een straal van 25 km doen wij zelf. Wij hanteren een drempelservice. We komen tot aan de eerste voordeur. Daarom hanteren we een lager bezorgtarief (€ 10 tot € 30) dan normaal. Bij levering door PostNL, Swift of een andere partner geldt het gewone tarief.

• Betaling kan alleen vooruit via de bank of bij Artzaanstad via PIN.

• Je kunt nog steeds werk bij ons in laten lijsten. Dat gaat uitsluitend op afspraak. Normaal gesproken wordt u geassisteerd bij het uitzoeken. Dat is in de huidige omstandigheden echter niet mogelijk.

• Heb je een vraag m.b.t Artzaanstad en jouw bedrijf: fleur@artzaanstad.nl.

• Heb je een financiële of organisatorische vraag: lennart@artzaanstad.nl.

Wij waarderen de enorme inzet van onze medewerkers die in deze moeilijke tijd vol passie en enthousiasme blijven doorwerken. Het team van Artzaanstad wenst iedereen veel sterkte in deze heftige tijd; blijf veilig en gezond!