Adventivent: een spannend sprookje op het Hembrug

Geplaatst in Nieuws

Kom vrijdag 21 december vanaf 17.00 uur naar het Hembrug voor een spannende, magische avond vol kerstigheden om samen te beleven. Zeker ook voor de jongste adventuriers.

Laat je inspireren op deze creatieve en verrassende avond vol vuur, spel, warmte, muziek, zang en kunst. Geniet van een warme kom soep van Coco conserven of een Galette Saucisse. Luister zowel binnen als buiten naar fijne live muziek.

Verlies je in het toepasselijk midwinterverhaal bij het vuur, verteld door een echte verhalenverteller. Bezoek in het pikkedonker het Museum of Humanity in gebouw 8 en zoek de indrukwekkende portretten van Ruben Timman met een zaklamp.

Bouw mee aan een grote kunstkerststerrenboom bij Artzaanstad. De jongste bezoekers kunnen stokbroodjes bakken boven het vuur, een eigen fluitje snijden en zelf kunst maken.

En misschien win je wel een prijs. Want alle bezoekers krijgen een stempelkaart en met een volle kaart verdien je een gratis lot in de ADVENTIVENT- loterij. Hiermee maak je kans op mooie prijzen die beschikbaar worden gesteld door ondernemers op het Hembrug.

Tot ziens op vrijdagavond 21 december van 17:00-22:00!

hier is de link naar het Facebook evenement