Zondag 18 juni

open om 12.00 uur - einde om 19.00 uur 

Backfire #2
Klik hier voor het programma

Workshop voor kinderen
Schuif aan bij de schilderworkshop voor kinderen door ANGELIQUE SILVA en JENNEKE KEMPES. Onder hun begeleiding maak je zelf een prachtig kunstwerkje. 
Om 14.00 uur en om 16.00 uur zitten ze voor jullie klaar aan de knutseltafel in de kinderhoek (papa en mama mogen ook meedoen hoor!).

Pop Up Museum
Ga met korting naar 'Streets of the world'

Muziek
De muzikale omlijsting zal worden verzorgd door DJ Jeroen

Afsluiting
Gepassioneerd, vurig en gedreven. Vier jonge en veelbelovende klassieke saxofonisten met een grote liefde voor kamermuziek. De vier musici van het Ardemus Quartet leerden elkaar kennen op het Conservatorium van Amsterdam. Vanaf het eerste moment voelden zij een natuurlijke manier van samenspelen en al snel sloeg de muzikale vonk over.

Het Ardemus Saxophone Quartet was de winnaar van de Grachtenfestival Conservatorium Concours Publieksprijs 2016. Het jonge saxofoonkwartet brengt vandaag, de laatste dag van ARTzaanstad, tussen 17.00 uur en 18.00 uur een afwisselend programma waarmee zij het publiek meeneemt op een muzikale wereldreis. Zij spelen onder meer werk van Ligeti, Farkas en Lago.

Deze vier musici, van verschillende nationaliteiten, hebben de krachten gebundeld en in de relatief korte tijd van hun bestaan een hoog niveau opgebouwd. Dat hoge speelniveau wordt ondersteund door een grote spelvreugde en een aanstekelijke muzikaliteit.

Het Ardemus Saxophone Quartet was als eerste te gast in 'Talent boven water', het tv-programma dat het Grachtenfestival heeft geproduceerd. De uitzending is hier terug te kijken.

 

DJ Jeroen

fotografie: Mike Bink

Backfire 2016 Fotografie: Mike Bink

Ardemus Saxophone Quartet