Verhuiskriebels

24 februari 2017 in Blogs

Waar bij de meeste mensen nu de welbekende lentekriebels ontstaan omdat er overal sneeuwklokjes naar boven komen en we de zon weer voelen, heb ik verhuiskriebels!

Meerdere keren per week ga ik naar het Hembrugterrein om even te kijken op de bouw. Het is zo fijn en zo mooi. Ook al is het pand nu nog helemaal leeg, het is een beauty. Het kleurenpallet wat er nog is uit het verleden, de resten groen en geel, de oude palen, het bijzondere dak, zo prachtig allemaal. In gedachten voeg ik daar de elementen van het ontwerp aan toe, ja dat kriebelt. Ik zie het helemaal voor me en heb er enorme zin in!

Vanaf juni openen we onze deuren en tijdens ARTzaanstad zijn we natuurlijk ook geopend. Via deze blog houd ik jullie op de hoogte over de ontwikkelingen, en zet maar vast 3 juni in de agenda!

De stand van vandaag: vloeren zijn gestort, erin verscholen gaat ruim 5 kilometer aan verwarmingsbuis, de wanden zijn schoon en gefixeerd, het dak is vernieuwd, de kozijnen en ramen worden nu onder handen genomen.

To be continued…

Isabella de Jong, directeur Kunstcentrum en ARTzaanstad